Over

Even voorstellen:

Al vanaf mijn kinderjaren heb ik een speciaal gevoel voor chocolade en heb daar vanuit een hobby inmiddels mijn ambacht en werk van kunnen maken. Maar voordat ik met mijn grootste passie ben gaan werken heb ik een opleiding gevolgd tot Zelfstandig Werkend Kok waar ik veel plezier in heb gehad maar niet mijn grootste passie bleek te zijn.

Na mijn specialistische opleiding tot Chocolatier aan de PIVA in Antwerpen heb ik diverse stages gelopen bij chocolaterieën en daar veel gezien en geleerd.  Ben mezelf blijven ontwikkelen door veel te experimenteren met smaken en texturen.
Ben van daaruit workshops  gaan geven om mijn kennis over te kunnen geven aan belangstellenden.

Als basis dienen altijd alleen de beste ingrediënten maar vooral ook met een persoonlijke ’touch’ doordat ik alle producten zorgvuldig en met veel liefde met de hand maak.

Hoop dat u van mijn producten zult genieten en het speciale fijne gevoel dat chocolade teweeg brengt zult ervaren.

Esther Hazen