WelkomWelkom op mijn website!

Naast het geven van workshops maak ik ook bonbons op bestelling. Denk hierbij aan bonbons met een logo, tekst, of bijvoorbeeld een foto. Leuk als relatiegeschenk, maar ook als bedankje of cadeau.
Aan de receptie van Hotel de Draak kunt u ook een doosje bonbons laten vullen met het assortiment wat op dat moment voorradig is.
Heeft u vragen?  Stel ze gerust!

Mail naar esther@cioccolatini.nl

 

4 gedachten over “Welkom”

 1. Vanuit mjn bedrijf heb ik een zeer goede ervaring met CIOCCOLATINI!
  Wij hebben een grote bestelling overheerlijke bonbons besteld met ons bedrijfslogo erop. Dit bleek een super relatiegeschenk voor alle doelgroepen binnen mijn bedrijf. Iederen stelt nl een doos goedgemaakte bonbons erg op prijs. Dat bleek vooral uit alle feedback! Men ervaart het als een ‘luxe gift’ waar men ook echt plezier aan beleefd.

  Ik weet waar de kerstgeschenken dit jaar zeker vandaan zullen komen,
  CIOCCOLATINI!

 2. Met een aantal vriendinnen heb ik laatst de basis-workshop gevolgd bij Cioccolatini.
  Ten eerste hebben wij ontzettend veel plezier gehad maar daarnaast zijn we ook meer te weten gekomen over chocolade, het product wat ons vrouwen zo blij maakt!
  We hebben gewerkt in de keuken van restaurant La Pidola in Bergen op Zoom, een grote, overzichtelijke en vooral zeer schone werkplek.

  Kortom; een zeer gezellige en geslaagde middag waar we thuis van na hebben kunnen genieten!

 3. Lieve Esther.
  We hebben nu twee fantastische workshops bij jouw gedaan ,echt een leerzame en een gezellige middag gehad, ga zo door. Een aanrader voor iedereen die van chocolade houdt, en die wat inspiratie wil opdoen wat je met chocolade allemaal kan doen. Ik hoop binnenkort nog veel van je te leren.

  groeten Magda

Reacties zijn gesloten.